top of page

Masterclass

5 praktische marketing stappen die je direct klanten oplevert.

* Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en de online masterclass. Ik verwerk je gegevens volgens mijn privacyverklaring.

zonder altijd online te zijn.

MichelleEvent23-byLindaHastrich 78.jpg

Ben je een creatieve ondernemer of coach die graag meer klanten wil aantrekken? Wil je leren hoe je effectieve marketingstrategieën kunt implementeren die direct resultaat opleveren? Dan is deze masterclass perfect voor jou!

Je huidige klanten komen toevallig via-via en daarmee gaat het iedere maand net goed, maar je weet dat er een moment gaat komen dat het stopt. Je hebt het namelijk wel eens meegemaakt, je stort je dan volledig op social media in de hoop er nog een klant uit te halen maar eigenlijk heb je geen flauw idee wat je nou allemaal aan het doen bent.

Het bezorgt je stress en dat mag nu echt anders. Je beseft je namelijk dat wanneer je zo doorgaat je absoluut geen duurzaam bedrijf bouwt en je binnen de kortste keren opzoek kunt naar een (extra) baan.

Het is tijd om je marketing- en sales game naar een hoger niveau te tillen en te ontdekken hoe je praktische stappen kunt zetten die direct klanten opleveren. In deze masterclass deel ik bewezen strategieën, tactieken en technieken die je kunt toepassen om je bedrijf te laten groeien en een bloeiende klantenkring op te bouwen.

Ontwerp zonder titel (4).png

Wat kun je verwachten?

- Effectieve marketingstrategieënLeer hoe je een solide marketingstrategie ontwikkelt die aansluit bij je bedrijf en doelgroep. Ontdek welke kanalen en tactieken het meest effectief zijn voor creatieve ondernemers en coaches.

- Communiceren op hoog niveau. Begrijp wie jouw ideale klanten zijn en leer hoe je gericht kunt communiceren om hun aandacht te trekken middels NLP technieken. 

- Power van positionering. Creëer een sterke merkidentiteit die je onderscheidt van de concurrentie. Ontdek hoe je jezelf op de juiste manier presenteert om je ideale klanten aan te spreken en te overtuigen.

- Effectieve content creatie. Leer hoe je boeiende en relevante content maakt die je publiek aantrekt en betrokken houdt. Ontdek welke soorten content het beste werken voor creatieve ondernemers en coaches.

- Conversie-optimalisatie. Hoe je je conversiepercentage kunt optimaliseren om maximale resultaten te behalen.

Meld je hier aan voor de masterclass 

* Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en de online masterclass. Ik verwerk je gegevens volgens mijn privacyverklaring.

bottom of page